پزشکیان: بودجه طوری تدوین شود که محرومین بیشتر در توجه باشند انتقاد پزشکیان از پرداخت بی‌ضابطه ردیف‌های دستمزدی به مدیران ناکارآمد برآورد اولیه خسارات ناشی از جنگ ۱۲ روزه؛ ۹۰ درصد از آسیب‌ها مربوط به شهر تهران است سپاه پاسداران: آماده پاسخ پشیمان‌کننده به هرگونه تهدید و تعرض آمریکا و اسرائیل هستیم کشف بزرگ‌ترین محموله سلاح آمریکایی در شرق ایران/ دست موساد قطع شد سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند علی‌اکبر احمدیان به دولت می‌رود سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند خراسان شمالی چهارشنبه تعطیل شد جزئیات گفت‌و‌گو‌های عارف با ۹ تن از سران کشور‌های جهان متن حکم پزشکیان برای انتصاب علی لاریجانی به دبیری شورای عالی امنیت ملی منتشر شد علی لاریجانی دبیر شورای عالی امنیت ملی شد دولت مجوز استفاده از کمک‌های بلاعوض سازمان ملل برای اتباع را صادر کرد قالیباف قانون مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی را ابلاغ کرد رئیس‌جمهور: تمامی اجزای توسعه در کشور باید منوط به تمهید تامین آب باشد

لغو همه تحریم‌ها و راستی‌آزمایی، شرط هر توافقی است

نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس با اشاره به مذاکرات لغو تحریم گفت: اگر قرار باشد توافقی انجام شود حتما باید موضوع لغو کامل تحریم‌ها، راستی آزمایی و علاوه بر آن دستیابی به سطح بالاتری از توانمندی‌ها برای ایران لحاظ شود.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۹ - ۱۱ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 02
کد خبر: ۱۲۴۵۱۳

به گزارش راهبرد معاصر، عباس مقتدایی نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، با اشاره به مذاکرات لغو تحریم گفت: آنچه که کاملا مشهود است این موضوع است که عده‌ای در دولت‌های قبلی چه در موضع مسئولیت و چه به‌عنوان رهبری فکری بخشی از جریانات سیاسی، دائما بر این طبل می‌کوبیدند که اگر ما وارد مذاکره بشویم به دستاوردهای عظیم می‌رسیم.

 

وی افزود: امروز پس از گذشت حدود یک دهه از مذاکرات و به طور مشخص دو دور دولت یازدهم و دوازدهم کاملا مشهود است که آن ایده و آن ادعاها قرین واقعیت‌ و حقیقت‌ نبود، بلکه ما در طول چند سال گذشته عمدتا مطابق خواست غربی‌ها مذاکرات را‌‌‌‌‌‌‌‌ ادامه داده‌ایم، اما دستاوردی برای کشور ما و دستاوردی برای منافع ملی نداشتیم.

 

نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس اظهار داشت: به نظر می‌رسد که درس‌های مذاکراتی اکنون باید در بالاترین سطح مورد توجه مذاکره کنندگان فعلی باشد و به همین جهت است که مجلس یازدهم با تصویب قانون اقدام راهبردی برای لغو کامل تحریم‌ها و صیانت از حقوق ملت ایران به دنبال حفظ و حراست از منافع ملی ایران است.

 

مقتدایی خاطرنشان کرد: اگر قرار باشد توافقی انجام شود حتما باید موضوع لغو کامل تحریم‌ها، راستی آزمایی و علاوه بر این دستیابی به سطح بالاتری از توانمندی‌ها برای ایران لحاظ شود و ما بتوانیم به گونه‌ای رفتار کنیم که منفعت بیشتری برای مردم حاصل شود.

 

وی در پایان گفت: در مجموع می توان گفت مذاکراتی که در دولت قبل پایه گذاری شد حائز عبرت و درسی است که امروز در مذاکرات دور نهم باید میوه آن درس چیده شود و آن این است که ما باید به خودمان اعتماد کنیم نه به دشمنانی که نمی‌خواهند کاری جلو برود و بدعهد و پیمان‌شکنند./فارس

ارسال نظر